Educació

Què fer el curs vinent després de classe a Olot

La sisena guia ‘5:PM’ reuneix una quarantena d’activitats extraescolars

Les famílies ja tenen a la seva disposició la guia d’activitats extraescolars 5:PM del curs vinent, el catàleg de propostes de tota mena d’Olot per als alumnes quan surten de classe. A més de l’edició en format paper, que es distribueix bàsicament a través dels centres d’ensenyament i de la plana web de l’Ajuntament (www.olot.cat/guia5pm), per segona vegada, la guia es pot consultar en una aplicació per a mòbil (5PM Extraescolars). En aquesta edició –la sisena– hi ha 41 activitats ofertes per 38 empreses i entitats, que representen una part molt important del total de la ciutat. El ventall de temes és molt variat: des de teatre i dansa fins a mecanografia, passant per música, classes de suport, robòtica, esports o les tècniques aloha i kitsune, d’adquisició d’agilitat mental i d’estimulació, respectivament.

La guia, expliquen des de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, DinamiG, que junt amb l’Ajuntament és la responsable de la iniciativa, té dos objectius: “D’una banda, agrupar la informació per facilitar la selecció d’activitats i d’una altra, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació dels nens i joves d’Olot i comarca.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia