Societat

Més llet per als infants vulnerables

La campanya de l’Obra Social La Caixa recull un 22% més de llet

La campanya Cap nen sense bigoti tanca l’edició d’aquest any amb un balanç positiu de recollida de llet. Segons informen els organitzadors, l’Obra Social La Caixa i el Banc dels Aliments, a Catalunya es va aconseguir recollir 473.000 litres, que aniran destinats a famílies en situació de vulnerabilitat. Aquesta xifra supera en un 22% la quantitat de llet aconseguida l’any anterior i permetrà alimentar 35.382 infants catalans. L’objectiu és garantir el consum mínim aconsellat d’un litre per setmana i nen d’aquí a finals d’any. Els usuaris van poder fer els donatius mitjançant la recollida física de llet i aportacions econòmiques. En l’àmbit estatal, la campanya va aconseguir recollir un milió i mig de litres d’aquest aliment.

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura indica que, de mitjana, un got diari de llet de vaca aporta a un nen de 5 anys un 21% de les seves necessitats de proteïnes i un 8% de calories i nutrients. La iniciativa es va acompanyar amb un conte il·lustrat per Lyona que va aconseguir 3.500 descàrregues. Aquest relat altruista explica com afecta la falta de llet els infants i la importància de la solidaritat de tothom. Altres personalitats mediàtiques, com ara Joan Roca, també hi han aportat el seu granet de sorra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia