sant aniol de finestres

Concurs de cuina del senglar

Uns canalons de senglar va ser el plat guanyador del II Concurs de la Cuina del Senglar, organitzat per Salvem Sant Aniol amb el suport de l'Ajuntament, l'Associació de Caçadors i Aigües de Sant Aniol. Els participants van presentar plats de qualitat, que anaven des del civet de senglar més tradicional, passant per unes pilotilles de senglar amb sèpia, fins al que tenia combinacions innovadores com un seglar amb pinya i soja o l'adaptació d'altres plats tradicionals com uns galets farcits o una empanada que destacava per la seva peculiar presentació. També hi va haver d'altres propostes com els guisats de senglar amb castanyes o poma. Cal destacar el paper del jurat i molt especialment del matrimoni Roca, que enguany no només van guiar el jurat amb els seus comentaris sinó que a més van lliurar un llibre del Celler de Can Roca als 11 participants al concurs per celebrar les 3 estrelles Michelin. També hi va haver un dinar amb els cargols amb senglar de Nitus Oliveras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.