Societat

Quatre ferits en un xoc frontal entre dos cotxes i una furgoneta a la TV-3454 a Deltebre

Tots els afectats han estat evacuats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Quatre persones han resultat ferides, tres d’elles de gravetat, aquest dissabte a la tarda en un xoc frontal entre dos cotxes i una furgoneta a la TV-3454 a l’altura de Deltebre (Baix Ebre).

Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís s’ha rebut a les 18.30 hores al punt quilomètric 11 i a causa de l’impacte dues persones que havien quedat atrapades a l’interior d’un dels vehicles han hagut de ser excarcerades pels Bombers de la Generalitat, que s’hi han desplaçat amb quatre dotacions.

En aquest sinistre han resultat ferits greus tres homes i una dona ha resultat ferida de poca gravetat, tots ells han estat evacuats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Hi han treballat cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i la policia local de Deltebre.

Per facilitar les tasques dels serveis d’emergències s’ha tallat la TV-3454 en els dos sentits de la marxa durant més d’una hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia