La polèmica sobre l'N-340 i l'AP-7 es resoldrà en un grup de treball format pel govern espanyol, Generalitat i ajuntaments implicats

L'Ajuntament de Castelló exigeix que s'execute tant la variant de l'N-340 com el rescat de l'AP-7

Durant la seua visita a Castelló per a la presentació de l'AVE entre València i Castelló, el ministre de Foment, José Blanco, també ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, i el conseller d'Infraestructures, Mario Flores, per parlar de la polèmica sobre l'N-340 i l'autopista AP-7. Després de la presentació de les proposicions de llei en les Corts valencianes per part del PP i de Compromís per instar el govern estatal perquè duga a cap el rescat de l'AP-7, els populars de Castelló van expressar el seu temor per la possibilitat que el govern estatal trie aquesta opció i abandone el projecte de desdoblament de l'N-340, aturat per l'oposició de l'Ajuntament de Castelló al traçat definit pel govern estatal.

El Ministeri de Foment encara no s'havia pronunciat sobre aquesta qüestió i no havia aclarit si optava per les dues alternatives o només per una d'aquestes. I tampoc ho ha fet hui, si bé després de la reunió amb Fabra i Flores, Blanco ha anunciat un acord de constitució d'un grup de treball, de què formaran part el ministeri, la Generalitat i els consistoris de Castelló, Benicàssim i Orpesa, per aportar una solució consensuada a la mobilitat en la comarca de la Plana, en un termini màxim de dos mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.