Societat

Més diners per als comptes colomencs participatius

L’Ajuntament admet propostes fins al dia 31 i hi destinarà 115.000 euros

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha iniciat el procés per a l’elaboració de la tercera edició del pressupost participatiu municipal. Després d’haver-hi destinat 100.000 euros els dos primers anys, ara hi haurà inversions per valor de 115.000, a realitzar després d’un procés de participació ciutadana.

Des del dia 11 i fins al dia 31 els veïns poden fer arribar propostes a través del web de l’Ajuntament ( www.scf.cat ) o bé amb la butlleta que hi ha al tríptic que s’ha distribuït a les llars. Aquesta s’ha de dipositar a les urnes que s’han instal·lat en una dotzena de punts, com ara escoles, la llar de jubilats, la biblioteca i el CAP.

Entre l’abril i el juny es farà una validació tècnica de les propostes que s’han rebut i al juliol es farà un taller consistent en una jornada participativa en què s’escolliran les deu propostes que passen a la votació final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia