Educació

Torrent elabora un vídeo d'autoaprenentage del valencià

El vídeo mostra de manera guiada els diferents recursos que ofereix la web municipal per a aprendre, millorar i usar el valencià

  • Pantalla del web municipal on està allotjada l'Oficina de Promoció del Valencià. EL PUNT AVUI.
  • VÍDEO: Tutorial guia del web de l'Oficina de Promoció del Valencià

De cara a les pròximes proves de les Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià que comencen el proper cap de setmana, l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha editat un vídeo tutorial tant per a ajudar a preparar les proves de les Junta com per a fomentar l'autoaprenentatge del valencià. 

El vídeo, es pot trobar en la web de l'Ajuntament i en els comptes de Facebook i Twitter de l'Oficina, on es mostren de manera guiada els diferents recursos que oferix la web municipal per a aprendre, millorar i usar el valencià. A través d'un recorregut per la web de l'Ajuntament, l'usuari pot conéixer d'una manera àgil i didàctica recursos i enllaços d'interés que resulten de gran utilitat.

Al principi del vídeo d'autoaprenentatge s'arrepleguen, organitzats per nivells, una sèrie d'enllaços a diferents recursos ja siga gramàtiques, diccionaris, vídeos o jocs didàctics. Al costat de cada enllaç apareix una petita explicació sobre cada recurs. En l'apartat sobre gramàtica es pot accedir a l'Acadèmia Valenciana de Llengua i a altres propostes semblants.

En l'apartat de Qüestions Lingüístiques es poden trobar vídeos explicatius sobre temes concrets i recursos orientats a resoldre dubtes freqüents de la gent que s'examina de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. L'usuari també hi trobarà diversos diccionaris com són el DNV, el diccionari normatiu DIEC, o el diccionari valencià en línia. D'altra banda, l'apartat programes arreplega programes per a millorar la fonètica i diferents traductors.

En el cas de tots aquells interessats a preparar els exàmens de la Junta Qualificadora s'oferixen recursos pràctics organitzats per nivells que contenen exàmens d'anys anteriors, exercicis, dictats i jocs didàctics

A més, l'Oficina de Promoció i Us del Valencià disposa de vídeos propis de dos o tres minuts que tracten sobre temes gramaticals difícils de trobar o que resolen diferents dubtes lingüístics. A tots estos vídeos es pot accedir a través de l'apartat Canal TV, vídeos de llengua en la web municipal. D'altra banda, a través dels comptes de Facebook i Twitter, la Oficina de Promoció i Ús del Valencià publica diàriament de continguts relacionats amb la llengua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

BANYOLES

Nova reunió de la comunitat educativa per l’escola Camins

banyoles
enoturisme i gastronomia

Carme Ruscalleda, premi ‘Premi Bite honory award’ per la difusió de la cultura culinària

Barcelona

Som Sostre demana un nou model per atendre els sense llar

girona
urbanisme

La Rambla encara la fase de reforma més complexa pel que fa a mobilitat

Barcelona
turisme

30.000 persones a les jornades de portes obertes del Port de Barcelona

Barcelona
estats units

Augmenten a 15 els morts per tempestes i tornados als EUA

barcelona
societat

El TS estima un recurs de l’Ajuntament de Barcelona contra l’anul·lació de la taxa d’escombraries del 2020

Barcelona
tribunals

El judici per la violació d’Igualada se celebrarà del 17 al 21 de juny

Igualada
sequera

Els embassaments de Ter-Llobregat doblen reserves i superen el 30%

barcelona