Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Cap de setmana insegur

Dissabte es manté la nuvolositat i els ruixats al nord-est

La temperatura mínima serà més baixa i la màxima lleugerament més alta, sobretot al sud

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dissabte s’esperen ruixats a les comarques del nord-est, Pirineu i Prepirineu, sobretot durant la tarda, localment amb tempesta, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Dissabte a la matinada la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat arreu i entre mig i molt ennuvolat al la meitat nord. A partir de migdia tornaran els núvols i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. La nuvolositat serà més compacta al quadrant nord-est, al Pirineu i al Prepirineu on estarà cobert.

De matinada s’espera precipitació al quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu i no se’n descarta a la resta del Pirineu. A partir de migdia, també se n’espera al Pirineu i Prepirineu. Serà d’intensitat entre feble i moderada i deixarà acumulacions entre poc abundants i abundants (fins a 50 mm en 24 hores). Localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta i no es descarta que vagi acompanyada de calamarsa. La cota de neu voltarà els 1600 metres.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot al terç sud. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, sobretot al terç sud.

De cara a diumenge es mantindrà el temps insegur i a la tarda pot ploure a qualsevol punt.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia