Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

A les portes de la canícula

La jornada de diumenge es presenta assolellada en general, més enllà d’alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya i núvols baixos al litoral

No es descarten precipitacions febles al nord del Pirineu

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest cap de setmana es presenta assolellat, amb alguns núvols al nord-est. La temperatura iniciarà un ascens, que serà més marcat a inicis de la setmana vinent, amb calor molt intensa a l’interior i xafogor marcada a la costa, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Diumenge s’espera cel serè o poc ennuvolat durant tota la jornada, si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. Transitòriament el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí, i de nou al vespre, hi haurà alguns núvols baixos a trams del litoral i punts del prelitoral, sobretot sector nord i sud.

Durant la tarda no es descarta algun ruixat feble i minso a punts de l’extrem nord del Pirineu que localment podria anar acompanyat amb tempesta.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i la màxima es mantindrà semblant o lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu, entre els 21 i 25 ºC al litoral i prelitoral sud i entre els 15 i 20 ºC a la resta del país. La màxima anirà dels 27 als 32 ºC al litoral, dels 32 als 37 ºC a Ponent i Terres de l’Ebre, i dels 29 als 34 ºC a la resta del territori.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia