Societat

Bruixes i encantades a Vall de Cardós

El municipi del Pallars Sobirà celebra avui i demà la setena edició de la fira

La vila de Ribera de Cardós, al terme municipal de Vall de Cardós, celebra avui i demà la setena edició de l’Ambruixa’t, la fira de bruixes i encantades.

Durant els dos dies, el municipi acollirà activitats per a petits i grans. Entre les activitats, destaquen el mercat de paradistes amb productes artesanals, els jocs tradicionals, esportius i de fusta gegants, els inflables, llits elàstics i la teranyina gegant o els tallers de pocions, escombres i barrets.

Aquesta tarda, a partir de les cinc de la tarda, els tallers de disfresses i de maquillatge inauguraran la fira, que seguirà amb animació infantil i ball participatiu a les vuit del vespre. A la nit tindrà lloc el taller “nit dels ratpenats”. Demà, la fira obrirà a les onze del matí. Des de les 12.30 h i fins a les 17.45 h hi haurà màgia pels carrers i places del poble a càrrec del mag Revivax. A les 19.00 h, serà l’hora del contacontes. Finalment, la fira es clourà amb ball de bruixes i correfocs a partir de les 23.00 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia