Societat

Girona ofereix 2.750 places d’activitat física

L’Ajuntament de Girona, mitjançant el Servei Municipal d’Esports, oferirà el curs 2019/20 un total de 2.751 places dividides en 176 cursos d’activitats físiques i esportives i aquàtiques. La xifra és significativament superior a l’any passat, quan es van oferir 2.536 places per fer activitat física en 152 cursos.

El període de preinscripcions començarà dilluns que ve, 26 d’agost, i s’allargarà deu dies, fins al dimecres 4 de setembre. A més, com a novetat, a partir del 17 de setembre es podran fer inscripcions directes a les activitats que tinguin places lliures pel web municipal.

L’Ajuntament destaca que la programació està pensada perquè hi hagi activitats per a totes les edats i per això n’hi ha de diferents intensitats i característiques tècniques.Com cada any, els cursos es duran a terme als pavellons i piscines municipals, a la zona esportiva de la Devesa, a diferents centres cívics i locals socials i a l’Espai Marfà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia