Conferència al Voló sobre la prevenció transfronterera dels incendis a l'Albera

A partir de la constatació que 60 .000 ha dels territoris de l'Albera i de la Serra de Rodes-cap de Creus, van patir incendis entre els anys 1975 i 2007, els estats i les col·lectivitats territorials van decidir de reforçar la seua col·laboració amb vista a la lluita i la prevenció contra els incendis. Així, un «projecte transfronterer de protecció del massís de l'Albera i del cap de Creus contra els grans incendis de boscos» va ser elaborat entre el Consell General dels Pirineus Orientals i la Generalitat de Catalunya, en el marc de la cooperació territorial Espanya/França/ Andorra, Interreg IV A : 2007-2013.

Aquest projecte té com a objectius l'elaboració d'un pla transfronterer de protecció d'incendis i la posada en servei d'equipaments transfronterers.

Una conferència transfronterera sobre aquest tema, organitzada per l'associació Albera Viva, tindrà lloc aquest divendres, 7 de maig, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala de les Festes del Voló (carrer François Arago). Els responsables d'aqueix projecte, Philippe Assens, i Serge Peyre, del Consell General dels Pirineus Orientals, i Xavier Clopés Alemany, Pere Frigola i Nuri Nadal, de la Generalitat de Catalunya, hi presentaran el pla i les accions que s'estan portant a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.