Societat

Dos vehicles incendiats provoquen problemes de trànsit a l’AP-7 i la B-10

Un camió que transporta sabó i xampú crema a l’AP-7 a Banyeres del Penedès i obliga a tallar l’autopista en sentit nord

L’incendi d’una furgoneta a la Ronda Litoral aixeca una columna de fum a la Barceloneta, sense causar ferits

Dos vehicles incendiats han provocat problemes de trànsit aquest divendres a la tarda a l’AP-7 i a la B-10, respectivament.

Cap a les quatre de la tarda ha cremat un camió que circulava per l’AP-7 a l’altura de Banyeres del Penedès (Baix Penedès).

Els Bombers han enviat sis dotacions terrestres fins al lloc dels fets i han aconseguit apagar el foc. Les flames han calcinat el vehicle, que transportava una càrrega de sabó i xampú, i també han afectat una petita superfície de matolls.

El conductor del vehicle n’ha sortit il·lès, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’incidència ha obligat a tallar l’autopista en sentit nord. Cap a les cinc de la tarda s’han obert dos carrils de circulació de l’autopista. L’incident ha ocasionat cues de més de 9 quilòmetres.

Incendi a la Ronda Litoral

A Barcelona, l’incendi d’una furgoneta aquest divendres a la Ronda Litoral (B-10) ha obligat a tallar durant prop d’una hora el carril central d’aquesta via a la sortida 22, a l’altura de la Barceloneta. El foc ha aixecat una negra i densa columna de fum.

Segons han informat els Bombers de Barcelona, l’incendi al vehicle ha estat extingit ràpidament, sense que ningú hagi quedat ferit.

A causa d’aquesta incidència, s’ha hagut de tallar el trànsit al carril central de la Ronda i realitzar desviaments pel lateral. La circulació s’ha restablert amb normalitat després d’una hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia