Societat

societat

Un mosso fora de servei i casteller, detingut per abusos sexuals

L’home de 45 anys que va ser detingut abans-d’ahir acusat d’abusos sexuals pels tocaments i vexacions que va denunciar a les xarxes socials i a comissaria una reportera que ahir cobria la diada castellera de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès, és un agent dels Mossos d’Esquadra.

Segons va informar a Efe la policia catalana, el detingut és un agent dels Mossos que es trobava fora de servei en el moment dels fets i que pertany a una colla castellera que participava en la diada de Sant Fèlix. L’agent, natural de la zona del Penedès, va ser arrestat divendres després que la jove interposés una denúncia a comissaria i n’identifiqués l’autor. La jutgessa de guàrdia de Vilafranca del Penedès va acordar ahir llibertat provisional per al mosso, acusat d’abusos sexuals i va ordenar a l’agent no comunicar-se ni acostar-se a menys de 1.000 metres a la víctima. La reportera va denunciar que, quan estava cobrint la diada castellera va ser víctima d’assetjament sexual, ja que diverses persones la van grapejar per fer-se fotografies amb ella sense el seu permís i després “un casteller la va agafar per la cintura, li va fer tocaments al cul i li va mossegar i llepar l’orella”, com detallava a Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia