Sant Jordi de l'Escola de Català de Ceret

A Ceret, l'Escola de Català que ofereix classes de català als adults acaba de celebrar Sant Jordi com ho vol la tradició, amb llibres i roses. El mateix dia del sant, un autobús va portar unes trenta persones del Vallespir a Girona a gaudir de les parades i les darreres novetats literàries; en tornar cap a Ceret, tothom s'havia firat amb llibres o roses.

El passat dimecres 28 d'abril, l'Escola de Català va pujar a la capella de Sant Ferriol per organitzar la festa de Sant Jordi a Ceret amb un àpat català, i a la tarda una paradeta de llibres i de roses.

Havent dinat, a prop de la capella, sota un sol radiant cadascú va poder expressar-se en llengua catalana segons el seu nivell d'aprenentatge. Uns van dir endevinalles, altres poemes, cançons i textos en prosa i sempre amb molta afició i una voluntat convincents en aquell lloc tan màgic que domina Ceret i el Baix Vallespir fins a la mar.

Els de l'Escola de Català, els seus amics i d'altres que s'hi van afegir van tornar cap a Ceret i arreu del Vallespir contents, prometent-se tornar l'any vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.