Salut

El Museu de l’Empordà combina cultura i art per millorar la salut

El Museu de l’Empordà ha organitzat diverses activitats en què, a través de la cultura i l’art, es vol millorar el benestar i la salut física i emocional de les persones. Les activitats, gratuïtes i amb necessitat d’inscripció prèvia, estan programades entre els mesos d’octubre d’aquest any i març del 2020 i es duran a terme a les sales d’exposicions del mateix Museu de l’Empordà.

La primera activitat, titulada Jo, l’art i la meva ciutat, és un taller d’artteràpia, una disciplina humanista que combina l’expressió i les eines plàstiques per fomentar la salut i el benestar. L’activitat, oferida per l’artterapeuta Arturo Solari, està repartida en sis sessions d’assistència obligatòria, que començaran el dilluns 28 d’octubre i acabaran el 2 de desembre.

El mindfulness és el protagonista de les altres dues activitats, una pràctica antiga que pretén rebaixar els nivells d’estrès i ansietat. El dimarts 4 de febrer la conferència Mindfulness i l’art donarà a conèixer els beneficis del mindfulness, i del dilluns 11 de febrer al 31 de març el coach Edgar Tarrés farà un taller de vuit sessions sobre aquesta pràctica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia