Societat

L’escola pública de Vilobí d’Onyar, la primera de tot l’Estat a tenir elevadors per als alumnes que van d’excursió

L’AMPA compra 90 alces, s’encarrega de col·locar-les als busos i busca una companyia amb cinturons de seguretat adequats

L’escola pública de Vilobí d’Onyar (Selva) s’ha convertit en la primera de tot l’Estat a tenir elevadors per als alumnes que van d’excursió. La iniciativa, impulsada per una mare, ha rebut el suport de l’Associació de Pares i Mares (AMPA), que ha comprat 90 alces i s’encarrega de col·locar-les als autobusos cada vegada que hi ha una sortida. Aquest dimarts ha estat el primer cop que els alumnes les han fet servir. A més, els pares han aconseguit que la direcció contracti sempre autocars que portin cinturons de seguretat amb tres punts d’ancoratge (els que més garanteixen la seguretat dels infants). Des de l’AMPA i l’associació A Contra Marxa –que els ha assessorat- lamenten, però, que la normativa és molt laxa i reclamen que es canviï.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia