Societat

Mobles vells de la deixalleria de Begur tindran un segon ús

El municipi els cedirà a Càritas, amb finalitat social i reduint alhora residus

Els treballadors de la deixalleria municipal de Begur col·laboraran amb Càritas per donar un nou ús a alguns mobles i altres objectes voluminosos dipositats pels veïns del poble. La mesura ja s’ha començat a aplicar, després que el govern local hagi signat un conveni de cooperació amb l’entitat benèfica que va ser validat el mes passat.

El consistori i Càritas aposten així per afavorir conjuntament la reducció de la quantitat d’elements voluminosos que tenen com a destí la deixalleria, i de passada afavorir-ne la reutilització per part d’altres persones amb pocs recursos, en risc de pobresa o d’exclusió social. Altres poblacions gironines ja cooperen amb Càritas en aquest sentit.

Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, posa en valor la tasca social que Càritas duu a terme al poble i arreu del territori i explica: “Amb aquesta iniciativa, acomplim un doble objectiu. Primer, reduir la quantitat d’objectes voluminosos que tenen com a destí la deixalleria municipal. I segon, reaprofitar tots aquests materials donant-los una finalitat social en benefici de les persones i dels col·lectius que més ho necessiten.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia