Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Pertorbació al migdia

Un front fred deixarà alguns ruixats al Pirineu, Prepirineu i nord-est i són probables a altres punts

El vent de component oest es reforçarà a la tarda

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Un front fred creuarà ràpidament el país aquest dijous al migdia, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

De matinada el cel estarà poc o mig ennuvolat per núvols alt i alguns de mitjans. A partir de llavors i fins a mitja tarda, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert al terç nord. S’espera precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental, i a partir de migdia a la resta del terç nord, si bé són probables ruixats aïllats a altres punts del territori.

A partir de mitja tardà la nuvolositat minvarà de nord a sud i el cel quedarà serè o poc ennuvolat per núvols alts, tret de l’extrem nord-est i del vessant nord del Pirineu on es mantindrà la nuvolositat. Les precipitacions també remetran, tret del vessant nord del Pirineu i de l’extrem nord-est.

La precipitació serà feble, o localment moderada al nord-est a la tarda on no es descarta alguna tempesta. S’acumularan quantitats de precipitació minses en general, localment poc abundants al Pirineu i al quadrant nord-est. La cota de neu baixarà dels 2.200 als 1.200 metres al final del dia.

El vent de component oest es reforçarà sensiblement a la tarda.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta excepte als cims del Pirineu, on baixarà lleugerament. Els valors més freds es donaran al final del dia a punts de l’interior. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, si bé a la meitat est pujarà de manera moderada.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia