Societat

Creu Roja posa el focus en l’oci nocturn dels joves

Una campanya en nou ciutats gironines vol conscienciar sobre prevenció i seguretat

Amb l’objectiu de reduir el risc de contagi de la Covid-19 entre la població jove, Creu Roja ha començat una campanya de sensibilització en algunes zones d’oci nocturn de les comarques de Girona, situades a Girona mateix i a Figueres, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Castelló d’Empúries, Roses, Blanes i Lloret. Els carrers i barris on es desenvolupa la campanya s’han escollit a partir de l’observació dels tècnics de Creu Roja i dels ajuntaments respectius.

Uns 100 informadors

La campanya va a càrrec d’un centenar de voluntaris i membres joves de l’ONG, que detecten conductes de risc i les expliquen als seus protagonistes per tal que les corregeixin. També reparteixen material informatiu i mascaretes. El desplegament es fa de dilluns a dissabte, des de les vuit del vespre fins a la matinada. Tots els informadors han rebut una formació prèvia sobre salut comunitària, els virus respiratoris emergents, elements, mesures i equips de protecció individuals, les mesures de prevenció, sensibilització i contenció i habilitats i estratègies per a la sensibilització.

També a les xarxes

Aquesta iniciativa és un encàrrec del Departament de Presidència, arran de l’increment de contagis de Covid-19 detectat entre la població jove en les últimes setmanes. Paral·lelament al format presencial, la campanya s’està difonent també a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #COVIDSPOILER.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia