Societat

Voluntaris de la Fundació La Caixa i CaixaBank col·laboren amb Drissa

Han entregat 12.000 euros per al projecte ‘Aprendre a l’hort de l’escola’

La Fundació Drissa, entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb un trastorn mental, ha rebut 12.000 euros de l’associació de voluntaris de la Fundació La Caixa i de CaixaBank per col·laborar en el projecte Aprendre a l’hort de l’escola. El projecte consisteix en la gestió i el manteniment d’horts escolars a centres educatius públics de primària i està dissenyat per millorar la qualitat de vida de les persones que tenen una malaltia mental i de la gent gran a través de la pràctica i l’aprenentatge de l’horticultura amb els infants.

L’aportació es destinarà al projecte de les escoles que presenten una major dificultat, l’escola d’educació especial Font de l’Abella i l’escola Vila-roja de Girona, i al manteniment dels horts escolars de la resta de centres docents que tenen l’hort. La gerent de Drissa, Núria Martínez, destaca i agraeix l’aposta dels dos col·laboradors pel projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia