Salut

Arriben a l’Estat les 370.000 vacunes de Pfizer

El govern espanyol notifica l’aterratge dels avions amb les dosis per a distribuir a Barcelona, Madrid, Vitòria, València i Sevilla

El Banc de Sang i Teixits ha rebut el vaccí cap a les 8.00 hores i s’està preparant la distribució al territori

Les prop de 370.000 dosis de la vacuna de Pfizer-BioNtech han arribat aquest dimarts a primera hora del matí als aeroports de Barcelona, València, Madrid, Vitòria i Sevilla. Aquest primer lot de vacunes, que haurien d’haver arribat dilluns però es va retardar per un problema logístic a la planta que la farmacèutica té a Bèlgica, s’han començat a distribuir arreu de l’Estat per poder començar la “vacunació massiva”.

Les dosis de la vacuna que han arribat a l’Aeroport del Prat s’han traslladat al Banc de Sang i de Teixits, segons ha informat el departament de Salut. Des d’aquí, es repartiran per tot el territori per poder reprendre la campanya de vacunació, que segons ha confirmat Salut, continuarà a partir d’aquest dimecres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia