Societat

Més conscienciació entre els temporers de Lleida

Els mediadors interculturals contractats pel Departament de Salut durant la campanya de la fruita a Lleida afirmen que l’edició d’enguany no té res a veure amb l’anterior i destaquen que les persones ateses estan més conscienciades sobre la Covid-19 i els seus efectes. També expliquen que els pacients se senten alleugerits quan descobreixen que poden tractar les qüestions sanitàries en el seu idioma, i que això fa que siguin més receptius a l’hora de seguir les indicacions dels professionals mèdics. Salut va recuperar l’any passat la figura del mediador per contribuir a millorar la gestió de la Covid-19.

Desallotgen 4.000 persones de nit a Barcelona

Un total de 3.959 persones van ser desallotjades de diferents carrers, places i platges de la ciutat de Barcelona durant la nit de divendres a dissabte, segons les dades de l’Ajuntament. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van actuar en 38 espais diferents on hi havia grups de joves en actitud festiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia