Infraestructures i serveis

Segueix la circulació per via única entre Girona i Caldes

Continuen les afectacions provocades pel descarrilament d’un vagó de mercaderies, sense ferits, a Riudellots

La complexitat de les tasques de reparació que Adif està duent a terme en el tram Girona–Caldes de Malavella obliga a mantenir la circulació en via única en aquest trajecte, la qual cosa comporta una important reducció de la capacitat operativa en aquest tram, informa aquest dimecres Renfe.

Aquesta disminució obliga a Renfe a reprogramar els serveis de Rodalies de les línies R11 i RG1 durant tot el temps d’execució d’aquests treballs.

Així, en la RG1 -l’Hospitalet de Llobregat–Portbou, per Mataró- el tram entre l’Hospitalet i Caldes i viceversa es cobreix amb tren, i el tram Caldes–Portbou i viceversa amb un servei alternatiu per carretera.

I en la R11 (Barcelona–Portbou per Girona) hi ha circulació d’un tren per hora i sentit en el tram afectat, amb un increment del temps de viatge d’uns 20 minuts.

Per minimitzar l’afectació, en hora punta els clients dels trens comercialitzats com a Mitja Distància faran el recorregut Figueres–Girona amb tren i des d’aquesta s’encaminaran en els serveis d’Alta Velocitat fins a Barcelona. Els clients que es desplacin a estacions intermèdies es dirigiran als trens Regionals.

Durant el matí d’aquest dimecres es poden produir alteracions en el servei previst per la dificultat a l’hora de quadrar la logística de distribució de material i els gràfics horaris del personal.

Per garantir la informació al client, Renfe destinarà personal de comunicació i atenció al client en les principals estacions de la línia. A més es redundarà la informació a través de tots els seus canals.

Ahir, a les 16:25 hores, una vegada finalitzades les tasques d’encarrilar i extracció del vagó de mercaderies descarrilat, Adif va autoritzar a circular en via única en el tram Girona–Caldes.

El descarrilament d’un comboi interromp des d’ahir la circulació ferroviària entre Girona i Caldes de Malavella (la Selva).

Des de les 03:27 hores d’ahir, la sortida de la via d’un vagó en la sortida de Riudellots de la Selva d’un tren de mercaderies que realitzava el recorregut Portbou-Can Tunis obliga a interrompre la circulació de trens entre Girona i Caldes de Malavella, la qual cosa afecta als trens de les línies R11 i RG1 de Rodalies de Catalunya, sense que es registrés cap dany personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia