Societat

Tornen el carnet de conduir a l’acusat d’un accident mortal

L’Audiència de Girona ha revocat la retirada del carnet de conduir a l’investigat per l’accident del 10 d’octubre pel qual va morir un jove de 19 anys que anava amb patinet elèctric a Empuriabrava, segons va informar ahir l’ACN.

El tribunal estima el recurs de la defensa i argumenta que el jutjat d’instrucció no va motivar la decisió per adoptar la mesura cautelar. La sala desestima els recursos interposats per les acusacions particulars demanant que l’investigat ingressés a la presó. A l’hora de descartar-ho, el tribunal qüestiona alguns dels delictes que li atribueixen i indica que el sinistre “es va produir essencialment perquè el patinet no va respectar la senyal de Stop i l’investigat no va poder evitar la col·lisió”.

El 4 de novembre, el jutjat d’instrucció 7 de Figueres va acordar la retirada del carnet de conduir i compareixences periòdiques al conductor que va atropellar i matar el jove que anava amb patinet a Empuriabrava el 10 de d’octubre. El mateix jutjat va descartar l’ingrés a la presó que sol·licitaven les acusacions particulars, en nom dels familiars de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia