Societat

La Fossa de Calp candidata a l'ecoplatja

Per primera vegada, una platja del terme municipal de Calp, opta als premis ecoplatges netes i sostenibles, després d'haver estat embotinada a participar-hi per l'entitat organitzadora. La candidata a la distinció en aquesta ocasió ha estat la platja de la Fossa.

Aquesta mena de premis s'atorguen, des d'ara fa un lustre, i la presente edició tindrà lloc a Gijón del 22 al 24 de setembre. Els premis «Ecoplatja» constitueixen una iniciativa adreçada a tots els municipis de l'Estat espanyol que disposen de platja, tan si es tracta de costa com d'interior i de qualsevol tipus d'interfase terra aigua.

El sistema d'avaluació de les localitats i indrets candidats, es fonamenta en la sostenibilitat i s'hi té en compte la possessió de certificacions i guardons que avalen la idoneïtat del paratge. Així mateix són factors que puntuen en l'avaluació, la qualitat de les aigües, de la sorra, la neteja de platja i la seua freqüència de manteniment, el disseny paisatgístic, la funcionalitat i la qualitat dels equipaments i serveis, el soroll i la separació física i visual del trànsit rodat, els serveis de socorrisme i la singularitat de les solucions adoptades per al seu manteniment.

L'associació que promou aquestes distincions (Ategrus) intenta amb aquesta significació, promoure l'excel·lència i la innovació del sector i valorar les característiques globals de les platges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.