Infraestructures i serveis

Serveis municipals més accessibles a Olot

L’Ajuntament millora les oficines dels tres serveis que reben més usuaris

L’Ajuntament d’Olot duu a terme diversos projectes per millorar l’accessibilitat i les condicions d’atenció dels tres edificis municipals que reben més persones diàriament. Fa pocs dies ha obert al públic les noves oficines dels serveis de Cultura i Educació, recentment fusionats. Són al segon pis de l’edifici de l’hospici i l’accés es pot fer per escales i amb ascensor. A més, la persona que atén al taulell d’entrada deriva els casos que requereixen atenció personalitzada a uns espais on s’assegura la intimitat. Cultura era a l’edifici històric de Can Trincheria, sense accés per persones amb problemes de mobilitat a les oficines situades als pisos superiors, i Educació, a l’antiga fàbrica de l’avinguda de Sant Joan de les Abadesses, on hi ha l’Escola Municipal d’Expressió i l’Escola Oficial d’Idiomes. En aquest cas, era als baixos i no hi havia problemes d’accessibilitat, però sí que hi mancaven espais per a una millor atenció als usuaris.

A més, l’Ajuntament està a punt d’executar les obres d’adequació d’uns baixos del Firalet, on hi havia hagut una oficina de La Caixa. per adequar-los com a nova seu de l’oficina d’atenció al ciutadà. L’actual servei és als baixos de Can Joanetes, amb una limitació important per encabir-hi persones.

Finalment, el darrer edifici on l’Ajuntament actuarà és la seu de la policia municipal, en aquest cas per millorar-hi l’espai d’atenció als usuaris, sobretot per preservar-ne la intimitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia