Societat

SOCIETAT

‘Tots junts a cantar’ aplegarà un miler d’escolars a Girona

Alumnes de disset col·legis de la ciutat i d’Aiguaviva prenen part en una cantada conjunta a l’Auditori aquest dimarts i aquest dimecres

L’Auditori de Girona acollirà, aquest dimarts i aquest dimecres, la 24a edició del Tots junts a cantar, una proposta que brinda l’oportunitat a alumnes de 3r, 4t i 5è de primària de viure l’experiència de participar en una cantada conjunta. Així, es potencia la música com a eina d’expressió i desenvolupament personal. El projecte està impulsat per l’Ajuntament de Girona, a través de l’Escola Municipal de Música de Girona, i l’Auditori de Girona.

Enguany participen en la trobada musical escolar un miler d’alumnes de disset escoles de la ciutat de Girona i d’Aiguaviva. En aquesta edició s’interpretarà la cantata L’any tirurany més poètic, composta per Albert Gumí a partir del llibre de Ricard Bonmatí amb el mateix títol. Els concerts de Tots junts a cantar seran l’estrena d’aquesta cantata, que encara no s’ha interpretat mai davant del públic. La direcció musical anirà a càrrec del mateix Gumí i la narració també l’assumirà Ricard Bonmatí. Els músics que acompanyaran els cantaires són professors i professores de l’Escola Municipal de Música de Girona.

Els concerts de Tots junts a cantar tindran lloc a l’Auditori de Girona en diferents sessions: la primera serà aquest dimarts a les 11.30 h i acollirà l’alumnat de l’Escola Annexa, Domeny, FEDAC-Sant Narcís i Santa Eugènia. Les següents sessions seran aquest dimecres 18 a les 11.30 h, amb les escoles Dalmau Carles, Eiximenis, Carme Auguet, Taialà i Vilademany (Aiguaviva); a les 16.15 h amb el Bosc de la Pabordia, Joan Bruguera, Dr. Masmitjà i Pericot i a les 18.45 h amb les escoles Migdia, Montfalgars, Vedruna i Verd.

Durant tot el curs, les aules de música de les escoles participants preparen aquesta actuació, amb la coordinació de l’Escola de Música de Girona , que aquest any commemora el seu 25è aniversari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia