Societat

Cloenda del projecte Cartegem-nos

S’han exposat les cartes que els alumnes de l’Institut de Vilablareix i la gent gran del poble s’han estat enviant des de l’inici de la pandèmia

Aquest dimarts s’han exposat les cartes que els alumnes de l’Institut de Vilablareix i la gent gran del poble s’han estat enviant des de l’inici de la pandèmia en el marc del projecte Cartegem-nos. Una iniciativa que va sorgir per donar continuïtat al projecte intergeneracional que hi havia entre les persones grans i els joves de l’Institut local. “Amb la pandèmia ens vam haver de reinventar. Atès que no es podien fer les sessions presencials, no vam voler perdre l’intercanvi entre les generacions i va sorgir el projecte Cartegem-nos” explica la regidora de Gent Gran Maite Tixis que també afirma que “Seria interessant mantenir el projecte tot i que segurament caldrà fer algunes modificacions”. Aquest dimarts s’ha fet un acte festiu de retrobament entre la gent gran i els joves. L’exposició s’instal·larà al hall del Pavelló Municipal perquè tothom la pugui visitar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia