Societat

Primeres retencions a les carreteres catalanes després d'aquest cap de setmana llarg

Trànsit

Les primeres retencions de vehicles que es dirigeixen a Barcelona i al seu àmbit metropolità s'han començat a formar a partir d'aquest diumenge al migdia a les vies que donen accés a la capital catalana.
La carretera que ha presentat més problemes ha sigut la C-14, d'Organyà fins a Ribera d'Urgellet, on hi ha hagut fins a 15 quilòmetres de cua al voltant d'un quart de dues del migdia. Coincidint amb l'hora de dinar, el trànsit de vehicles s'ha reduït molt, tot i que s'espera una tarda més complicada, segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

A la C-16, la carretera que uneix la Cerdanya amb la Catalunya Central s'han format uns deu quilòmetres de cua a l'alçada de Berga. En aquesta via, s'estan duent a terme obres de desdoblament, fet que dificulta la circulació en moments punta. Pel que fa la C-17, entre Masies de Voltregà i Gurb, s'han format cinc quilòmetres de retencions.

A les comarques gironines, s'han registrat problemes a la C-35, entre Llagostera i Vidreres, amb uns set quilòmetres de retencions; mentre que a la xarxa viària de les comarques tarragonines predomina la normalitat.

D'altra banda, la carretera TV-7333, que uneix la Fatarella amb Vilalba dels Arcs, està tallada des d’aquest dissabte entre els quilòmetres 7,5 i 8 a causa d’una esllavissada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.