Urbanisme

Entorn nou a la zona esportiva de Castellfollit

L’Ajuntament la urbanitzarà a final d’estiu

Millorarà també la biblioteca

L’Ajuntament de Castellfollit de la Roca inicia el mes de setembre que ve les obres d’urbanització de l’entorn de la zona esportiva i la millora del centre cívic amb una inversió de 145.000 euros, 12.000 dels quals subvencionats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. En el primer cas, el projecte preveu l’habilitació d’un aparcament, un parc infantil i la reordenació de la zona de contenidors que hi ha. A més, ja s’hi reservarà un espai per a la instal·lació d’una caldera de biomassa, que subministrarà calor a l’escola i a llar d’infants, que hi són a tocar, i a les instal·lacions de la zona esportiva. Amb aquestes obres d’urbanització, quedarà enllestida la millora urbanística d’aquest sector a l’esquerra de l’antiga travessera urbana de l’eix Pirinenc.

Centre cívic

Les obres de millora del centre cívic s’iniciaran el gener de l’any vinent i han de servir per millorar l’accessibilitat a la sala i per renovar el lavabo i, finalment, per millorar la instal·lació elèctrica de la biblioteca que hi ha al mateix edifici i fer-hi una remodelació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia