SANT CLIMENT SESCEBES (Alt Empordà)

El Sopar de les Tres Cultures

Amb l'objectiu de sorprendre el visitant, al Mercat Jueu de Sant Climent Sescebes es podrà gaudir de música i espectacles durant tot un cap de setmana.

La novetat més destacada és la incorporació d'un sopar popular anomenat Sopar de les Tres Cultures, que es farà dissabte i amb un menú fet a mida per a l'ocasió, en què es podran degustar plats cristians, musulmans i jueus per 12 euros, i amb menú infantil de 7 euros. Amenitzat amb una actuació de foc, el menú constarà de: com a primer plat, Adafina de la núvia jueva; de segon, Pernil del rei, i les postres seran Dolços de l'harem. Val a dir que aquest mercat, que contempla una proposta d'activitats de carrer i actuacions molt atractives per a les dues jornades, ha fet una selecció de firaires i artesans molt acurada, ja que només se seleccionen parades i firaires de productes artesans i, sobretot, amb l'estètica, decoració i vestuari de fa dos mil anys. D'entre les actuacions cal destacar que dissabte a 2/4 d'1 del migdia s'inaugura el mercat amb un pregó i l'actuació de la soprano Susanna del Saz. Diumenge, el mercat obrirà de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, amb servei de taverna on s'oferirà, durant els dos dies, torrades amb botifarra i allioli.

J. BOFILL

Dies 11 i 12 d'abril. De les 8 del matí a les 10 del vespre: mercat d'artesania, demostració d'oficis, «haima» de tes, taverna, activitats i tallers per a la mainada, i actuacions diverses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.