Administracions

Ajuts a Olot per atraure al centre artesans

L’Ajuntament assumeix fins al 50% del cost del lloguer fins a final d’any

L’Ajuntament d’Olot ha obert la convocatòria per acollir-se al programa d’ajuts al lloguer per a noves activitats econòmiques artesanes que s’instal·lin al nucli antic, una de les actuacions incloses dins del pla integral d’actuacions de millora de la zona i que s’engloba en el marc del projecte El Taller dels Sastres. Es tracta d’un pas més per dotar de continuïtat aquesta iniciativa que pretén recuperar l’activitat de la zona a través de la dinamització dels locals buits i la instal·lació de tallers de creadors o d’altres activitats econòmiques de caràcter singular. En aquest cas, l’Ajuntament d’Olot ofereix un conjunt d’ajudes a artesans emprenedors que vulguin afegir-s’hi instal·lant-hi els seus tallers o les seves botigues. Les ajudes poden arribar a cobrir el 50% de l’import del cost del lloguer des de l’1 de març de 2022 fins a finals de 2023.

Creat a mitjan desembre de 2018 i impulsat per la Iera i l’Ajuntament, des dels seus inicis, El Taller dels Sastres té com a objectiu impulsar i consolidar els comerços de caràcter singular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia