Societat

Tossa de Mar posa el focus en la prevenció de l’assetjament

El municipi s’integra a la plataforma PDA Bullying i té previst fer les primeres accions en tres equipaments usats generalment per joves

L’ Ajuntament de Tossa de Mar s’ha adherit a la Plataforma PDA Bullying , una xarxa d’institucions (formada per 126 entitats i gestionada per Salut i Educació Emocional, SEER; l’Associació de Consumidors Audiovisuals; i la Fundació Aprendre a Mirar) que promou bones pràctiques per a la prevenció, detecció i actuació en l’assetjament i, de manera especial, el ciberassetjament entre iguals. També altres violències presents a la infància i l’adolescència, hi han afegit des del consistori.

La plataforma ofereix un codi de bones pràctiques, un conjunt de criteris i indicadors verificables consensuats per totes les organitzacions membres de la plataforma. En el cas de Tossa, està previst que les primeres accions fruit de l’adhesió s’apliquin a l’institut, el Casal de Joves i en les activitats esportives. “És molt important tenir eines per poder protegir als nostres infants i joves”, manifesta la regidora de Joventut i Educació, Anna Prieto.

L’adhesió de Tossa a la PDA Bullying s’emmarca en la feia que es fa al municipi a través de la Taula de Convivència, formada per l’Ajuntament, centres d’ensenyament, els cossos de seguretat i els serveis de salut i socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia