Societat

societat

Gran Jonquera celebra el 10è aniversari amb un sorteig de 10 viatges

Els clients poden optar a guanyar un dels deu viatges per a dues persones a destinacions com Roma, Atenes, Menorca o Marràqueix

El centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping compleix deu anys de la seva obertura. Per a celebrar-ho, fins al 30 de juny, els clients poden participar en el sorteig de 10 viatges per a dues persones. Els guanyadors podran escollir la destinació final d’un llistat que inclou ciutats com Roma, Atenes, Eivissa, Menorca, Marràqueix o Dublín, entre d’altres.

Els visitants del centre comercial tenen dues opcions per a participar al sorteig: una d’elles és dirigint-se al punt d’informació i presentar dos tiquets de compra de dos establiments diferents del Gran Jonquera que sumin un import mínim de 40 euros i omplint una butlleta de participació. Es pot participar tantes vegades com es vulgui sempre i quan es presentin tiquets diferents.

L’altra opció consisteix en compartir una instantània a Instagram feta al photocall instal·lat a la plaça del centre comercial amb el hashtag #10AnysGranJonquera i etiquetant el perfil del Gran Jonquera (@granjonquera) i el de l’agència de viatges Viatges Viñolas (@viatgesvinolas), empresa col·laboradora en aquesta acció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia