Educació

Els alumnes de La Salle de Girona participen en una jornada del Memorial

Presentaran dimecres a la Universitat de Barcelona els seus projectes de memòria històrica

L’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat de La Salle de Girona participen dimecres a la Universitat de Barcelona en la jornada del Memorial Democràtic La memòria a les aules. Es tracta d’una iniciativa en la qual al llarg de diverses trobades entre centres educatius, els estudiants explicaran a altres joves com treballen la memòria a les aules: quines són les singularitats del seu territori, què i com han treballat, quins llibres han llegit, quines metodologies i eines han emprat, què els ha agradat o sorprès més en les seves recerques i tot allò que vulguin compartir. L’objectiu és posar en comú el seu bagatge, aprendre els uns dels altres i arribar a una comprensió més profunda dels fets històrics treballats a les aules.

En aquest primera trobada, els 45 alumnes gironines compartiran la seva experiència en relació a la memòria històrica amb els 35 estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Escola 3 d’abril de Móra la Nova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia