Societat

Dues grans desfilades clouen la Setmana de la Moda a l’Espai Gironès

Més d’un centenar de persones han participat a les masterclass, una de les novetats d’aquesta edició

Dues grans desfilades amb models professionals, la guanyadora de l’any passat, Mar Robles, i els 6 finalistes dels càstings van atraure dissabte centenars de persones i van reafirmar la Setmana de la Moda de l’Espai Gironès, que s’ha celebrat del 4 al 14 d’octubre, com a referent per al sector i per al públic, que pot veure les darreres tendències de tardor i hivern i participar en els esdeveniments que s’organitzen. . Els dos passis de desfilades de models professionals de l’agència Towanda Models de dissabte van comptar amb el presentador i actor Dafnis Balduz i música en directe. El guanyador, que s’ha nomenat mitjançant els vots a les xarxes socials a partir de centenars de comentaris, ha estat Sami Laaguid, de 17 anys i veí de Girona.

Més d’un centenar de persones han participat a les masterclass, una de les novetats d’aquesta edició. Una d’elles va comptar amb la participació de participació del sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca, i va acollir un gran nombre de participants.

En aquesta edició també s’ha organitzat un Càsting de famílies reals, i s’ha fet una votació popular a través de les xarxes socials. La família Merino Nolla, de Torroella de Fluvià, ha guanyat una targeta regal de 200 euros per gastar a les botigues de l’Espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia