BELLCAIRE D'EMPORDÀ (Baix Empordà)

A l'entorn del castell

Per enriquir i difondre la imatge del Castell-Palau de Bellcaire d'Empordà, edificat per Ponç Hug IV, comte d'Empúries, al segle XIII, i el símbol més representatiu del passat i del present del poble, l'ajuntament d'aquest municipi empordanès ha organitzat una jornada plena d'activitats lúdiques i culturals. Al matí, a la plaça dels Comtes d'Empúries, hi haurà la presentació de la placa de cava commemorativa del castell, en el marc d'una trobada d'intercanvi de plaques de cava. A la tarda, a partir de les 4 i fins a les 7, en aquest mateix indret, s'han organitzat jocs per a petits i grans a càrrec de Quixots de 8, i a partir de 2/4 de 8 del vespre, a la capella de Santa Maria, a l'interior del castell, el cantautor Josep Tero farà el recital Bellcaire de trobadors, que clourà la jornada.

Completaran el programa les visites guiades al nucli antic, a 2/4 de 12 del migdia i a les 5 de la tarda, i el mercat de productes artesanals, a l'entorn del castell, i l'exposició de pintures de Lourdes Poch a la capella de Santa Maria, dins el recinte del castell, que es podran visitar durant tot el dia.

A. VENTURA

10 d'abril. Tel. 972 788 105.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.