Societat

successos

Lliguen i agredeixen un veí del Vilosell per robar-lo

Cinc encaputxats van lligar i agredir un veí del Vilosell (Garrigues) per robar a la casa que té als afores del poble. L'home, que va patir contusions lleus, segons els Mossos, va poder deslligar-se i caminar fins al poble per poder avisar la policia. Els assaltants van tallar el corrent elèctric i la línia telefònica abans de marxar per poder guanyar temps per a la fugida.

Els fets van passar dijous cap a les quatre de la matinada quan cinc persones van entrar en una casa situada a menys de mig quilòmetre del Vilosell. Dos dels assaltants van pujar al primer pis, on el propietari estava dormint, i el van lligar al llit. L'home es va poder alliberar, però quan va baixar a la planta baixa els lladres el van agredir i el van tornar a lligar. Poc després van tallar la llum i el telèfon i van fugir en un cotxe. Va ser aleshores quan la víctima es va tornar a deslligar i va demanar ajuda. Els fets han alarmat els veïns del Vilosell, segons va dir l'alcalde, Josep Maria Nogué.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.