Societat

Penes de 13 a 15 anys de presó pels màxims responsables del segrest 'exprés' de Matadepera

L'Audiència de Barcelona ha condemnat Jimy Patrico Huertas, Andres Byron, Lester Carrion, John Fredy Maya i Henry Wiomark Malle a penes entre 13 anys i mig i 15 anys i sis mesos de presó per haver participat en un segrest 'exprés' a Matadepera el 24 d'abril del 2006.

El tribunal considera que aquests condemnats van assaltar una casa d'aquesta localitat, on vivia un empresari amb la seva família, els van amenaçar i lligar, i es van emportar la propietària i el seu fill de sis anys.

Un dels condemnats, John Fredy Maya, és familiar de la segrestada i per això el tribunal li aplica un agreujant. La sentència també condemna a tres persones més per vendre objectes robats en aquest assalt.

Amb la sentència condemnatòria, els magistrats descarten que la dona planegés el robatori i posterior segrest d'ella mateixa i el seu fill, tal com van assegurar en el judici els cinc acusats.

Els cinc principals condemnats, de nacionalitat colombiana i equatoriana, van cometre els delictes de robatoris, lesions i detenció il·legal, tot i que els absol d'una agressió sexual a la propietària de la casa. En aquest sentit no consideren provat que es cometés aquest delicte a la dona que estava lligada i amb els ulls embenats.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.