Salut

salut

L'hospital de Viladecans podrà fer mil operacions més cada any

El president de la Generalitat, José Montilla, va inaugurar ahir tres noves sales d'operacions de l'hospital de Viladecans, que podrà fer 1.000 intervencions més cada any. Montilla va visitar les noves instal·lacions acompanyat de la consellera de Salut, Marina Geli, i dels alcaldes de Viladecans, Gavà, Castelldefels, Begues i Sant Climent de Llobregat, els municipis als quals dóna servei l'hospital. Les noves sales d'operacions disposen de més de 1.470 metres quadrats, en els quals també hi ha una sala de reanimació, una àrea per a pacients, una sala d'informació per a familiars, una àrea per a professionals i una unitat d'hospitalització amb capacitat per a divuit llits. Les tres sales d'operacions s'afegeixen a les quatre que ja hi funcionaven i que estan pendents de ser renovades en els pròxims mesos.

Les noves dependències es destinaran, principalment, al tractament de patologies com ara cataractes, hèrnies inguinals, pròtesis de maluc i de genoll, artroscòpies i histerectomies.

el punt



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.