Societat

La xifra de morts pel terratrèmol de Colòmbia s'acosta a la trentena

Augmenta a 30 el nombre de morts després del terratrèmol de 5,5 graus a l'escala Richter que ha sacsejat avui el centre de Colòmbia segons fonts de la Defensa Civil Colombiana.

L'epicentre del sisme ha estat a El Calvario, al centre del país, però s'ha sentit a la capital, Bogotà, amb 7 milions d'habitants. Això ha provocat que es visquessin moments de pànic entre la població tot i que la ciutat només s'ha vist afectada amb danys a diferents subestacions elèctriques i un incendi que s'ha controlat ràpidament.

A Puente de Quetame, una de les poblacions afectades, la situació és complicada i s'ha demanat el suport del govern central del país. "Hem hagut de portar a collibè als malalts i hem tingut problemes amb tota la gent" informa el rector de la localitat, Pedro Cancino, "estem organitzant-nos una mica per fer un cens i veure què ens fa falta" ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.