Educació

L'Olleria organitza unes ecovesprades per a infantil i primària

Del 20 al 24 de setembre hi ha previstos jocs, contes i manualitats a diversos punts de la ciutat.

Ensenyar als xiquets a preservar el medi ambient divertint-se és la filosofia de les Ecovesprades que ha organitzat la regidoria de Medi Ambient entre els dies 20 i 24 de setembre. Entre aquestes dates hi ha previstes sessions de conta contes, manualitats i jocs per a traslladar als més menuts el missatge del respecte a l'entorn.

Les activitats, que començaran totes a les 6 de la vesprada, han estat distribuïdes per grups d'edats, i es realitzaran en diversos punts de la localitat. En concret el parc de l'Hort de Marau acollirà activitats per als xiquets d'infantil el dilluns 20 i el dijous 23. En el parc de la Riba hi haurà jocs per als xiquets de primer cicle de primària el dimarts 21 i el divendres 24. Durant aquestes sessions vespertines els xiquets podran construir instruments musicals amb materials de segona mà, o reutilitzar ampolles d'aigua per a convertir-les en terrissers, entre moltes altres activitats lúdiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.