Saura diu que els mossos que es destinaran a l'aeroport d'Alguaire aniran en funció de la mobilitat

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha explicat aquest dijous a Lleida en el marc d'una trobada que ha mantingut amb diferents responsables de mitjans de comunicació que el nombre de Mossos d'Esquadra que es destinaran a l'Aeroport de Lleida-Alguaire anirà en funció de la mobilitat que s'hi registri quan entri en funcionament a finals d'any. Saura ha assenyalat que no es crearà una unitat específica a dins el cos policial i ha afegit que dissenyaran la seguretat de l'aeroport lleidatà seguint els models dels altres aeroports catalans i particularment del de l'Aeroport del Prat.

Segons el conseller Saura, la decisió sobre quin tipus de seguretat es destinarà a l'Aeroport de Lleida-Alguaire 'dependrà absolutament' del nombre de vols i les capacitats de freqüència d'aquests en el temps que registrarà quan entri en funcionament a finals d'any. En aquest sentit, Saura ha assegurat que en aquests moments des del departament estan a l'espera que es concretin aquests punts per dissenyar el sistema de seguretat que tindrà l'aeroport, que és el primer que impulsa, construeix i estarà gestionat íntegrament pel Govern.

Saura s'ha mostrat convençut que la seguretat a l'Aeroport de Lleida-Alguaire anirà bé partint de la base de l'experiència que ha anat adoptant el cos dels Mossos d'Esquadra als altres aeroports catalans i particularment al del Prat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.