Societat

L'ajuntament col·labora amb l'agrupació de taxistes per millorar la seguretat als vehicles

Tota la flota de vehicles disposarà d´un canal directe amb la Policia Local per a casos d´emergència

S'ha presentat a Dénia les accions de la campanya “A Dénia, taxi segur”, que l'Ajuntament, a través de la Policia Local, ha posat en marxa en col·laboració amb l'Agrupació de Taxis de Dénia.

Es tracta d'una sèrie de mesures encaminades a incrementar la seguretat dels taxistes locals i dels seus clients i millorar la imatge i la qualitat d'aquest servei públic. Les activitats de la campanya es difondran en uns cartells que, traduïts a diferents idiomes, es repartiran per diversos punts de la ciutat.

La més nova de les accions es presenta amb el lema “Connecta't amb la Policia 24 hores” i consisteix en el fet que els taxis de Dénia disposaran a partir d'ara de connexió durant les 24 hores del dia amb un canal directe de la Policia Local que activaran en cas d'emergència o necessitat. La connexió de tots els vehicles a través de Gps permetrà la localització exacta i immediata del vehicle amb problemes i permetrà una resposta d'ajuda més ràpida de la Policia Local.

Així mateix, a través d'aquest canal directe els taxistes podran avisar als agents locals de qualsevol irregularitat en els carrers de què puguen ser testimonis mentre realitzen el seu treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.