Societat

El presumpte assassí d'Olot acompanya els Mossos per reconstruir el crim

Dos constructors i dos treballadors d'una sucursal bancària han estat assassinats aquest dimecres

La posada en escena del primer crim al bar de la Canya dura 15 minuts

El detingut com a presumpte autor dels assassinat a trets de quatre persones a Olot (Girona) ha acompanyat els Mossos d'Esquadra al bar de la Canya per a la reconstrucció del crim d'aquest dimecres al matí.

Una caravana de sis vehicles ha arribat passades les 18 hores al bar, acordonat des d'aquest matí, i d'un d'ells ha baixat Pere P.P. emmanillat, que col·labora amb els investigadors a reconstruir cada detall del que ha passat. Els esperava el propietari del bar, que ha tingut la persiana baixada tot el dia, i que minuts abans que arribessin ha reobert la porta d'un dels escenaris del crim, on han mort un constructor i el seu fill després de rebre dos trets. La reconstrucció en aquest bar ha conclòs en 15 minuts i ara la comitiva prosseguirà amb la diligència a l'altre escenari: la sucursal de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM) d'Olot.

Pere P.P., de 57 anys i veí de Sant Esteve d'en Bas, presumptament ha assassinat a primera hora dos constructors d'Olot, que l'acabaven d'acomiadar, i dos treballadors d'una sucursal bancària de la mateixa població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.