Societat

Els veïns de l'Eliana voten pel seu aparador nadalenc favorit

La Regidoria de Promoció Econòmica, ha organitzat, en col·laboració amb l'Associació de Comerços de l'Eliana i l'Agrupació Empresarial Camp de Túria, la VI edició del Concurs d'Aparadors Nadalencs; una iniciativa que pretén impulsar el comerç local i incentivar als comerciants perquè aposten per la innovació i la modernització dels seus establiments.

Setze comerços del municipi participen enguany en el certamen que, com a novetat, permetrà als veïns de l'Eliana votar pel seu aparador favorit a través de la web municipal (www.leliana.es) o dirigint-se a les oficines de l'AEDL de l'Eliana. El resultat de la votació popular suposarà un 30% de la puntuació final.

Per la seua banda, el jurat del certamen tindrà en compte aspectes comercials i artístics com l'originalitat, la il·luminació, l'exposició del producte, la temàtica nadalenca, la modernitat i la innovació. La decoració de l'aparador guardarà relació amb les festes nadalenques, tenint els comerciants participants total llibertat quant a la tècnica i estil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.