Societat

Cap de setmana sense víctimes mortals a la carretera

Pel que fa a problemes de mobilitat, destaquen els 7 quilòmetres de cua a la C-16, de Bagà a Cercs, durant el diumenge a la tarda

A última hora hi ha les habituals retencions a l'entrada de barcelona

Cap persona ha perdut la vida a les carreteres i autopistes catalanes aquest cap de setmana, entre les tres de la tarda de divendres fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge, segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT). Pel que fa a problemes de trànsit, divendres es van registrar les retencions habituals de sortida de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Paral·lelament, un seguit d'incidències van complicar el trànsit a diverses carreteres del territori. A l'N-II, a l'altura de Girona, en tots dos sentits, per un camió avariat; a l'AP-7, a Barberà del Vallès, en sentit El Papiol, també per un camió avariat; i a la C-58, a Montcada i Reixac, en sentit Sabadell, per dos turismes avariats.

A la BV-2304, a Mediona, hi hagué retencions a causa d'un vehicle incendiat. Finalment, un accident va comportar 4 quilòmetres de retenció a la Ronda Litoral o B-10 de la Vall d'Hebron a Esplugues. Al llarg de dissabte la situació va ser molt tranquil·la al conjunt de carreteres i autopistes i només es van registrar incidències puntuals.

Cues de 7 quilòmetres

Aquest diumenge al matí també ha predominat la fluïdesa. Amb tot, s'ha tallat la TV-3022, a l'altura del Perelló (Baix Ebre), per una volta ciclista. També hi ha hagut diversos accidents que han complicat la circulació. En concret, a l'Eix del Congost o C-17, a l'altura de Mollet del Vallès, en sentit Vic; a la GI-555, a Riudarenes, en tots dos sentits; a l'A-2, a Castellbisbal, en sentit Lleida; i a la C-31, a Sitges, en tots dos sentits.

Pel que fa a problemes de mobilitat, a l'Eix de Llobregat o C-16 s'han registrat 7 quilòmetres de lentitud i aturades de Bagà a Cercs. També hi ha hagut problemes a la B-23, amb 6 quilòmetres de cua de Sant Feliu de Llobregat a l'Avinguda Diagonal; a l'Autopista del Vallès o C-58, amb 5 quilòmetres de retenció entre Ripollet i el Nus de la Trinitat, en sentit Barcelona, per volum de trànsit i un vehicle avariat; i a la C-33, amb 4 quilòmetres de retenció de Montcada i Reixac al Nus de la Trinitat, també per afluència de vehicles i un vehicle avariat.

A la C-17, s'han registrat 3 quilòmetres de lentitud i aturades de Montcada a l'Avinguda Meridiana; a l'AP-7, a Castellbisbal, amb 3 quilòmetres de retenció en sentit Barcelona per un vehicle avariat; i a la Pota Nord o B-20, amb 1 quilòmetre de cua de Santa Coloma de Gramenet al Nus de la Trinitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.