Societat

successos

Mor en caure a un terraplè amb el vehicle

La víctima és un veí de Sabadell de 27 anys

Hi ha dos ferits en estat greu

Un jove mort i dos més ferits greument és el balanç de l'accident de trànsit que es va tenir lloc ahir a la matinada, quan el cotxe en què anaven tots tres va precipitar-se a un terraplè de quinze metres, situat al quilòmetre 2 de la carretera B-124, al terme municipal de Sabadell.

La víctima mortal és un veí de Sabadell de 27 anys, que era un dels ocupants del vehicle. Els dos ferits en estat greu són: el conductor, també veí de Sabadell i de 30 anys, que va es va fer una fractura de pelvis i va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí, i un segon ocupant, de 34 anys i veí de Barcelona, al qual es va diagnosticar una fractura al genoll i va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron.

Fins al lloc de l'accident van anar-hi tres dotacions de bombers, a banda dels serveis sanitaris i la policia catalana, els quals van rescatar els joves i van restablir el trànsit.

D'altra banda, ahir al vespre també es va registrar un accident de trànsit a la carretera B-23, al terme de Sant Joan Despí. L'accident va obligar a tallar un carril de la carretera en sentit Barcelona i va provocar més d'un quilòmetre de retencions en aquesta via ràpida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.