Societat

L'odissea de l'aigua a la Catalunya del Nord

En el marc de la Setmana del Desenvolupament Durable, una trobada amb els especialistes en hidrologia Henri Salvayre i Henri Got tindrà lloc a la seu de l'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània

El Consell de Vigilància i Avaluació Grenelle 2015 organitza, en el marc de la Setmana del Desenvolupament Durable de l'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània, la segona edició de les conferències debat ecociutadanes. El tema és la situació hidrològica a la Catalunya del Nord. En parlaran els especialistes Henri Salvayre i Henri Got.

Salvayre és doctor d'estat en hidrogeologia i espeleòleg, autor de diversos llibres sobre la situació de l'aigua, on ha posat en evidència la importància de les capes freàtiques dels massissos granítics com als Angles i la descoberta de la napa càrstica d'Òpol i la capa termal de Llo.

Got és doctor en ciències i en hidrogeologia, antic president de la Universitat de Perpinyà. Membre del Consell Departamental del Medi Ambient i dels Riscos Sanitaris i Tecnonògics (Coderst) és també membre del Consell de Vigilància i Avaluació Grenelle 2015 del projecte territorial de desenvolupament durable de Perpinyà- Mediterrània, presidit per Chantal Gombert.

La conferència debat tindrà lloc dimarts, 5 d'abril, entre les sis i les vuit de la tarda a l'amfiteatre de la Comunitat d'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània, al número 11 del bulevard de Sant Aciscle, davant de la nova estació del TGV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.